Bowling Vereniging Assen

Bedrijvenleague

BEDRIJVEN BOWLING LEAGUE

Voor meer info klik : BEDRIJVEN BOWLING LEAGUE info seizoen 2024-2025

BEDRIJVEN BOWLING LEAGUE

Op zoek naar een nieuwe, gezellige en sportieve activiteit ?
Geef dan een team op voor de bowling bedrijven leagues in het mooiste bowlingcentrum van Noord Nederland, in Plaza Sportz Assen, aan de Stelmakerstraat 17 te Assen.

Een bedrijven bowling team bestaat bij ons uit 4 personen (mannen, vrouwen of gemengd), eventueel aangevuld met reservespelers. Per avond (gemiddeld eens per 14 dagen) spelen we 3 games tegen een ander team. Totaal ben je dan ongeveer twee uur actief en gezellig bezig. De competitie bestaat uit 15 wedstrijddagen (bij 10 teams) plus een gratis finaleavond, totaal dus 16 speeldagen en begint in september 2024 en eindigt in mei 2025. Door het speciale handicap bonus systeem, heeft iedereen kans om zijn partijen te winnen. Aan de hand van zijn seizoengemiddelde krijgt elke deelnemer bonuspunten. Dit gemiddelde en dus ook de bijbehorende bonus wordt na elke speeldag (her)berekend.

Tijdens de bedrijvenleague speelt elk team natuurlijk in een uniform shirt, met daarop de naam en/of logo van het bedrijf of organisatie waarvoor men uitkomt. Door het vele wisselende publiek wat regelmatig in Plaza Sportz Assen binnenkomt en dan ook vaak even in de bowling komt kijken, maakt u hiermee ook nog eens reclame voor de zaak.

We starten met diverse leagues, op verschillende tijden en wel op: donderdagavond vroeg vanaf 19.00 uur en donderdagavond laat om 20.00 uur. Bij voldoende animo zal er ook een bedrijvenleague kunnen worden gestart op de woensdagavond, vanaf 21.30 uur en/of de donderdagavond vanaf 21.15 uur.

De bedrijvenleague wordt gespeeld om de veertien dagen. Aan het begin van het seizoen ontvangt u een speelschema met daarop de speeldata en de tegenstander per avond.
Tijdens een groot bowling toernooi en tijdens de winterstop of vanwege feestdagen of vakanties, kan het voorkomen, dat er wat meer tijd zit tussen de speeldagen.

De kosten voor de baan huur (speelgeld) zijn per team per avond: 34 euro.
Bij 18 speeldagen komt dat totaal dus op € 510,00.
Dat is inclusief inleg voor de prijzenpot, want natuurlijk is er aan het eind van het seizoen ook een prijsuitreiking. Wat de hoofdprijs na een heel seizoen is, houden we altijd geheim, maar het is zeker de moeite waard om voor te strijden. Voor meer info en/of opgave zie onder.

Verder ben je dan ook lid van de Bowling Vereniging Assen en mag je gratis meespelen met de Vereniging Kampioenschappen die worden gehouden in Maart 2025.

Vanzelfsprekend kunt u ook als vriendenclub meespelen in de bedrijvenleague, maar het is natuurlijk wel zo leuk om een shirtsponsor te hebben.

Wilt u wekelijks bowlen, vraag dan eens wat de mogelijkheden zijn binnen de Bowling Vereniging Assen, welke hun thuisbasis ook in Plaza Sportz Assen heeft.

Ook voor uw bedrijfsfeest, kinderfeestje, jubileumfeest etc. bent u bij Plaza Sportz Assen aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend eens naar de diverse mogelijkheden en arrangementen.

 

Voor aanmeldingen en/of vragen :

Jan Zoer (Bowling Vereniging Assen)

Jan Palachweg 33

9403 JS  Assen

Tel: 0592 – 37 29 29 / Mobiel: 06-1222 1879 / mail: bvassen@ziggo.nl